Snart tid til Virtual Maritime Fair

  0
  REKLAMA

  Af Peter Brandi

  Covid19 har gjort det svært og risikabelt, at bevæge sig fra land til land. Det har, sammen med skiftende forsamlingsforbud i de enkelte lande, accelereret udviklingen af Danish Maritime Fairs nye interaktive Virtual Maritime Fair. 

  Hvorfor en Virtuel Maritime Fair

  ”Vores vision er at skabe en skelsættende begivenhed indenfor den maritime industri, der effektivt skaber kontakt til de globale aktører inden for branchen, samtidig med at vi gør det muligt, at virksomheder af alle størrelser kan præsentere og promovere sig overfor hele den maritime verden, på en effektiv og omkostningsbevist måde.” Fortæller René Wittendorff, der er direktør for Danish Maritime Fair.

  Virtual Maritime Fair – en ny måde at tænke udstilling på

  ”Målet har været at skabe en ramme, hvor branchens folk kan mødes og netværke, diskutere ideer og finde samarbejder. Hvor der er mulighed for at dele oplevelser og visioner – og det synes jeg vi er lykkedes med. ” Siger René Wittendorff med et smil og tilføjer, ”Det er ikke blot en streaming af en udstilling. Der er tale om en helt ny interaktiv, virtuel måde at tænke udstilling på. Vi har taget så meget som muligt med fra de gode sider af en traditionel udstilling, samtidig med at vi har suppleret med de fordele, som den virtuelle platform giver.”

  Den er ikke tænkt som en erstatning for den traditionelle udstilling

  På trods af, at en virtuel udstilling ikke kan erstatte den traditionelle udstilling, hvor mennesker møder hinanden ansigt til ansigt, har man gjort sig store anstrengelser for, at få udstillingsmiljøet i 3D til at minde om de omgivelser vi kender. Og så har man indbygget den fleksibilitet, og det overblik, som det elektroniske medie byder på.

  Første Virtual Maritime Fair løber af stablen den 11.-12. november.

  Resten af artiklen kan læses i Maritimes oktoberudgave her.

  (Visited 3 times, 1 visits today)

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here