Scoop for Mærsk: Skal distribuere Corona-vaccine til hele verden

  0
  Foto: Mærsk.
  REKLAMA

  Det amerikanske firma COVAXX er i gang med at udvikle en vaccine mod COVID-19, og firmaet har indgået en stor samarbejdsaftale med Mærsk, der skal distribuere vaccinen til hele verden, når den efter planen er klar i 2021.

  I øjeblikket tester det amerikanske selskab, COVAXX, der er et datterselskab af United Biomedical, i gang med fase et af tests af en Corona-vaccine i Taiwan, og når den vaccine er færdig og klar til at blive distribueret ud til hele verden, bliver det med Mærsk som distributør. Det oplyser Mærsk i en pressemeddelelse.

  COVAXX forventer at have 100 millioner vacciner klar i begyndelsen af 2021 og en milliard i slutningen af året.

  Økonomien i den omfattende aftale er ikke blevet oplyst.

  (Visited 4 times, 1 visits today)

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here