Specialstyrker forhindrede mulig kapring i Den Engelske Kanal

  0
  REKLAMA

  Hvad der menes at være et kapringsforsøg af en olietanker i Den Engelske Kanal af syv nigerianske asylansøgere, blev forhindret natten til tirsdag af britiske specialstyrker.

  Der måtte en godkendelse af indenrigsministeren og forsvarsministeren i Storbritannien til, før specialstyrker kunne redde en olietanker, fra hvad der formodes at være et kapringsforsøg i Den Engelske Kanal.

  Det skriver DR.

  Ifølge skibets ejere blev kaptajnen bekymret, da syv blinde passagerer begyndte at udvise voldelig opførsel over for skibets besætning på 22 personer. Efter ministeriel godkendelse firede 16 elitesoldater sig ned fra helikoptere og konfronterede de formodede kaprere.

  Ingen meldes tilskadekommet ved aktionen, der ifølge BBC blot tog ni minutter. De syv blinde passagerer, der nu er i politiets varetægt, menes at være nigerianske asylansøgere, som sneg sig ombord på skibet i den nigerianske havneby Lagos.

  (Visited 6 times, 1 visits today)

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here