Første gæst i Esbjergs nye bulkterminal havde over 10.000 ton norsk grus med

  0
  M/S Tertnes i Esbjerg Havns nye bulkterminal. Foto: Christer Holte
  REKLAMA

  Stema Shippings M/S Tertnes, der fragter 10.200 ton grus, er første skib til at anløbe Esbjerg Havns nyetablerede bulkterminal.

  Fredag aften kom Esbjerg Havns nyetablerede bulkterminal i brug for første gang, da det moderne specialskib, M/S Tertnes, anløb havnen med 10.200 ton grus fra Jelsa i Norge. Det skriver Jydske Vestkysten. Skibet er 129 meter langt, 20,5 meter bredt og har en dødvægtstonnage på 11.546 ton.

  Blue Water Shipping, der er skibsagent for M/S Tertnes, stod bag losningen, og gruset skal nu videre til virksomheden NCC. Den nye bulkterminal skal bruges til laster af for eksempel sand, sten, grus og granit og består af fire rum med en samlet kapacitet på cirka 17.000 kubikmeter.

  – Bulkterminalen var det perfekte sted til at losse gruset fra M/S Tertnes, da lasten bestod af fire forskellige fraktioner, udtaler Søren Stougaard, skibsmægler hos Blue Water Shipping, i en pressemeddelelse.

  (Visited 7 times, 1 visits today)

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here