DFDS fragtsucces til/fra Oslo efter at ærkerivalen stoppede

  0
  REKLAMA

  Hårdt arbejde kombineret med målrettet marketing har skabt en god fremdrift på cargodelen for DFDS vis-a-vis mellem Frederikshavn og Oslo. Kun små tre måneder efter starten den 24. juni i år på overfarten fra det nordjyske med natbåd til den norske hovedstad, har man overgået sidste års fragtresultater på Danmark-Norge. For få uger siden kunne man fejre en milepæl for transport af 1.000 enheder til/fra Frederikshavn.

  Af Jens Nørgaard

  En kombination af Corona og Covid 19 pandemien, lavere pax-tal og nedgang i fragtvolumen gjorde at svenske Stena Line efter 40 år på overfarten stoppede med Stena Saga, som siden forsommeren har ligget oplagt i Uddevalla. Det skabte plads til en ny spiller i markedet som DFDS. 

  Udover at være Europas største fragt- og paxskibsoperatør har det danske rederikonglomerat en lang historik bag sig på Norges farten ikke mindst mellem København og Oslo. Norge er bestemt ikke noget nyt marked – tværtimod har navnet DFDS i Norge altid haft et stærkt brand blandt broderfolket. I Oslo er Danmarksbådene som skibene hedder populære blandt folket.

  Skibene er ”Crown Seaways og Pearl Seaways” – to damer – som støt og roligt sejler deres ture nord/syd nu med Frederikshavn som nyt mellemhop. Det er især medarbejdernes fortjeneste i DFDS Tyskland, som har bidraget til væksten på ruten Frederikshavn-Oslo-Frederikshavn.

  Resten af artiklen kan læses i Maritime Directs oktoberudgave her.

  (Visited 22 times, 1 visits today)

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here