Tillykke med 25 års jubilæet til Karsten Mølgaard, reder og skipper på HG 333 Isafold

0
Da vi fangede Karsten Mølgaard til en snak, var HG 333 Isafold i færd med at losse sild til Scandic Pelagic i Skagen, mens Karsten Mølgaard foretog tests i forbindelse med at få IHM certifikaterne på plads inden årsskiftet. Foto: Jesper Nielsen
REKLAMA

Karsten Mølgaard nåede forrige efterår en milepæl, da han kunne bryste sig af at have været ved Rederiet Isafold i 25 år. Selve fejringen af jubilæet skulle havde fundet sted i marts i forbindelse med, at Karsten Mølgaard også fyldte 50 år. Men som alle ved, vendte coronapandemien op og ned på alting. Fest eller ej, i dette nummer af FiskerBladet ønsker vi Karsten Mølgaard et stort tillykke og giver samtidig et tilbageblik på den garvede fiskers karriere.

Af Lærke Worsøe

”Jeg skulle have holdt jubilæumsreception og fødselsdagsfest på Hirtshals Hotel den 13. marts – men to dage forinden lukkede Mette Frederiksen landet ned,” siger Karsten Mølgaard, reder og skipper på HG 333 Isafold.

Karsten Mølgaards jubilæum var reelt sidste efterår, så han nærmer sig nu 26 år for Rederiet Isafold og samlet set 30 år som fisker. Men lad os starte dette portræt med at skrue tiden endnu længere tilbage…

”Jeg har boet i Hirtshals hele mit liv, og jeg har cyklet på havnen, lige siden jeg lærte at cykle. Fiskeskibe og fiskeri har altid interesseret mig meget,” fortæller Karsten Mølgaard.

FiskerBladets online septemberudgave er lige på trapperne, og her kan hele portrættet læses ganske gratis.

(Visited 7 times, 1 visits today)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here