USA spiller med de maritime muskler

  0
  REKLAMA

  Den politiske retorik mellem USA og Kian bliver stadig hårdere, det samme gør de militære konfrontationer.

  Senest har den amerikanske flåde valgt at afvikle en øvelse i Det Sydkinesiske Hav med deltagelse af hele to hangarskibe på en gang, et skridt eksperter ser som et tehn på. At USA spiller med de militære muskler overfor Kina.

  Den amerikanske flåde er fortsat verdens største og mest slagkraftige, men Kina investerer i disse år meget store summer i at udvide den kinesiske flåde, bl.a. med hangarskibe, men også med slagkraftige amfibieangrebsskibe, der er i stand til at landsætte soldater samtidig med at amfibieskibet yder luftstøtte til tropperne i land.

  De to amerikanske hangarskibe der deltager i øvelsen i Det Sydkinesiske Hav er USS Nimitz og USS Ronald Reagan

  Kina gennemførte i sidste måned en større flådeøvelse i Det Sydkinesiske Hav.

  Redaktionen

  (Visited 1 times, 1 visits today)