Nøgle til Marine-EL i Hirtshals er givet videre til næste generation

0
Foto: Hirtshals Havn
REKLAMA

Marine-EL på havnen i Hirtshals har skiftet ejerkreds og tegnes fra den 1. juli af de to nye ejere Lars Nielsen og Johnni Jensen. Marine-EL har siden 1994 været ejet af Per Christensen og Jan Poulsen, men nu er tiden kommet, hvor virksomheden skal drives videre af den næste generation. Lars og Johnni er begge udlært ved Marine-EL, og de kender derfor både virksomheden og kunderne særdeles godt. Det skriver Hirtshals Havn.

– Vi har selvfølgelig glædet os til endeligt at overtage virksomheden, efter det sidste års overtagelsesperiode med Per og Jan. Vi vil fortsætte i Marine-ELs “DNA”, som er kvalitetsarbejde og et højt serviceniveau. Udover det, kommer vi selvfølgelig med nye ideer og tanker om, hvordan vi gerne vil drive virksomheden fremadrettet, siger den ene af de to nye ejere, Lars Nielsen.

Mens Jan Poulsen bliver på pinden, så har Per Christensen valgt at træde tilbage og gå på efterløn.
– Jeg startede mit arbejde som elektriker i Hirtshals i 1973 hos H. Jespersen & Søn. I 1983-84 sejlede jeg i Mærsk og i efteråret 1984 kom jeg til Marine-EL. I 1994 overtog Jan og jeg Marine-EL. Vi har oplevet en fantastisk udvikling igennem de sidste 26 år, både på Hirtshals Havn og på verdensplan, og vi håber, at dette kan fortsætte med de nye ejere. Sammenslutningen af servicefagene på Hirtshals Havn gør, at vi står stærkt i den maritime sektor, og ingen opgaver er hverken for stor eller for lille, siger Per Christensen i forbindelse med overdragelsen.

Foruden at have været medejer af Marine-EL, så har Per Christensen siden 1998 fungeret som bestyrelsesformand for foreningen Hirtshals Service Group, der er en sammenslutning af virksomheder på Hirtshals Havn. Per Christensen vil fortsætte sit virke inden for foreningen indtil næste generalforsamling.

Marine-EL har specialiseret sig i alle former for el ombord på skibe, og derudover laver de også el-opgaver i industrien og privat. Marine-EL håndterer hele arbejdsgangen fra projektering til prøvekøring ved kunden, derudover tilbyder de dokumentation på eget tegneprogram, så tegninger mv. hurtigt kan rettes til. Marine-EL har stor erfaring med styring for køleanlæg, RSV-anlæg, vacuum-pumpeanlæg, generatorer og hovedmotorer, og tager projekter i alle størrelser.

Kilde: Hirtshals Havn


(Visited 9 times, 1 visits today)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here