Unifeeder i samarbejde med Hapag-Lloyd

  0
  REKLAMA

  Aftalen indgår i en spareplan som skal sikre, at det store tyske rederi kommer helskinnet igennem coronakrisen. Som led i spareplanen nedlægger Hapag-Lloyd midlertidigt en række af sine feederruter, heriblandt Gothenburg Express (GTE), Sweden Denmark Express (SDX) og Russia Express (REX).

  Containerne sendes i stedet med Unifeeder, der i forvejen driver et omfattende feedernetværk mellem Hamborg og Danmark, Norge, Sverige, Polen, Finland, Estonia og Rusland.

  Tilbage i Hapag-Lloyd regi bliver alene feederruten North Sea Poland Express (NPX), der forbinder Antwerpen og Rotterdam med Gdynia.

  Samarbejdet er overraskende derved, at Hapag-Lloyd er medlem af THE Alliance, hvor det tyske rederi bl.a. arbejder tæt sammen med det japanske rederi ONE om at drive feederruter. Men ONE er ikke en del af den aftale som Hapag-Lloyd nu har indgået med Unifeeder.

  Redaktionen

  (Visited 2 times, 1 visits today)