Svenskere til Frederikshavn – uden landgang

  0
  REKLAMA

  Stena Danica blev lagt til kaj, da rejse-restriktionerne blev indført i marts, hvor ruten Frederikshavn-Göteborg i stedet blev betjent af de mere fragtfokuserede færger, Stena Jutlandica og Stena Vinga.

  Men fra 1. juli bliver Stena Danica genindsat og midlertidigt afløser den mindre Stena Vinga i juli og august, fordi der er en stor efterspørgsel i Sverige på en sviptur til Frederikshavn.

  ”Vi ser en øget interesse for dagsture til Danmark og en stigning i reservationerne hos vores svenske gæster. Derfor sætter vi Stena Danica midlertidigt i drift igen i højsæsonen,” siger Carl Mårtensson, pressechef hos Stena Line. 

  Men de svenske rejsende får på grund af det danske indrejseforbud ikke lov at sætte fødderne på dansk jord. De må forblive på færgen, hvor der er indført særlige sikkerhedsforanstaltninger, så de rejsende trygt kan færdes om bord, oplyser rederiet.

  ”For at tilbyde en sikker rejse med social afstand har vi reduceret antallet af passagerer per afgang og har indført adskillige tiltag for at øge sikkerheden ombord,” siger Carl Mårtensson. 

  Blandt tiltagene er begrænset udvalg og åbningstider i restauranter, barer og butikker, samt øget rengøring og desinfektion.

  Kilde: Stena Line

  (Visited 6 times, 1 visits today)