Ny auktionshal i Hanstholm taget i brug

0
Hanstholm Havn. Arkivfoto.
REKLAMA

Havnen i Hanstholm har taget en ny kølehal på ikke mindre end 1800 m2 i brug. Hallen har fået navnet “3” og ligger på Auktionsgade, hvor den forbinder de øvrige tre haller, 1,2 og 4.

Det skriver Thistedposten.

Byggeriet begyndte forrige sommer for at styrke kølekapaciteten på havnen og hjælpe logistikken i håndteringen af de store mængder fisk.

– Vi har længe haft pladsmangel. For auktionshallerne er ikke længere kun et salgssted. Det er også et håndteringssted. Fordi vi nu modtager omkring 75 procent af alt fisk til auktionen, som søpakket. Det vil sige, at skibene selv sorterer og pakker fisken ombord – klar til auktionen. Det kræver, at vi i land skal bruge meget plads, når lasten skal stilles frem i hallen efter: fiskeart, sortering og fangstdato. Her kommer den nye hal til at gøre rigtig stor gavn. Nu fungerer hallerne som en logisk helhed, siger Jesper Kongsted til Thistedposten.

(Visited 1 times, 1 visits today)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here