Stille start for HMM i ny alliance

  0
  REKLAMA

  HMM indtræder i THE Alliance på et tidspunkt, hvor de er i gang med at modtage en serie af nybygninger på 23.000 teu, men samtidig blot kan se til, at snesevis af sejladser bliver aflyst på grund af corona-krisen.

  Således har THE Alliance indenfor de seneste dage skåret mere end hver femte afgang fra Asien til Europa væk i denne måned. Og flere kan komme til.

  “Hastigheden i den nedgang, der er sket i efterspørgslen, skaber problemer i forsyningskæderne, som vi aldrig har set før,” skriver Lars Jensen i dag på sin Linkedin profil.

  “Vi ser aflysningerne globalt, således også i dag, hvor Maersk aflyser flere sejladser på Afrika. I skrivende stund er vi oppe på 120 aflyste ocean-sejladser globalt,” skrev Lars Jensen tidligere i eftermiddag.

  (Visited 3 times, 1 visits today)