Stena lukker Frederikshavn-Oslo permanent

  0
  REKLAMA

  ”Det er en historisk hård situation, som tvinger os til at tage svære beslutninger. Ruten Frederikshavn-Oslo er stort set udelukkende afhængig af passagertrafikken og den vigtige højsæson om sommeren. Vi har gjort vurderingen, at vi mister hele højsæsonen i år, og vi har simpelthen ikke råd til at vente og håbe på næste sommer. Det er derfor med et tungt hjerte, at vi nu lukker ruten mellem Frederikshavn og Oslo permanent,” siger Niclas Mårtensson, administrerende direktør for Stena Line.

  Ruten er blevet betjent af færgen Stena Saga siden 1994 og har eksisteret i mere end 40 år. Det er ikke mindst nordmænd, der har benyttet ruten til en tur til Danmark.

  De 30 berørte medarbejdere sidder på Stena Lines norske kontor, mens de svenske medarbejdere, der arbejder om bord på færgen er inkluderet i de i alt 950 medarbejdere, der blev varslet mandag.

  De øvrige danske ruter mellem Frederikshavn og Göteborg samt mellem Grenaa og Halmstad påvirkes ikke af nedlægningen, skriver Stena Line i pressemeddelelsen.

  På disse ruter sejler færgerne fortsat med fragt og passagerer med et anerkendelsesværdigt formål med skærpede forholdsregler i overensstemmelse med myndighedernes anbefalinger. Disse ruter forventes at vende tilbage i fuld drift når situationen med Coronavirussen (COVID-19) er under kontrol.

  Kilde: Stena Line

  (Visited 4 times, 1 visits today)