Maersk Tankers i nyt stort partnerskab

  0
  REKLAMA

  Samarbejdet vil ifølge en pressemeddelelse fra Maersk Tankers understøtte begge selskabers strategier.

  Team Tankers International vil få adgang til Maersk Tankers digitale tilgang til den kommercielle drift med fokus på at reducere CO2 udledningen og øge tilbagebetalingen til partnere.

  For Maersk Tankers betyder aftalen, at selskabet vil øge flådet under kommerciel drift til mere end 225 skibe på tværs af en række segmenter, hvilket cementerer Maersk Tankers position som en af de ledende virksomheder indenfor MR-segmentet, hvor det administrerer en pool sammen med Cargill.

  Som led i aftalen vil medarbejdere fra Operations, Chartering og Bunker Mangement fra Team Tankers International blive overført til Maersk Tankers kontorer i København, Houston og Singapore.

  “Samarbejdet mellem Team Tankers International og Maersk Tankers er stærkt, og vi ser frem til at byde vores nye kolleger velkommen. Med denne aftale tager vi endnu et skridt i forhold til at levere på vores strategi om at opbygge skala gennem partnerskaber, der er drevet af et fælles mål om at benytte digitalisering til at nedbringe CO2 udledningen og øge afkastet til partnere,” siger Claus Grønborg, der er investeringschef i Maersk Tankers.

  Ud af de 27 tankskibe er ni i 13.000 dwt. størrelsen, fire er Flexis på 25.000 dwt. mens 14 er MR-tankskibe på mellem 46.000 og 49.000 dwt.

  Med overtagelsen går Maersk Tankers ind i to nye segmenter, hvor selskabet vil etablere to nye pools for at kunne servicere kunder med større fleksibilitet, skriver selskabet i en pressemeddelelse. Samarbejdet starter den 1. april.

  Samtidig annoncerer Team Tankers, at det indgår et joint venture med V.Group, hvor Team Tankers overfører ti MR-skibe og to andre til det nye fællesejede selskab, som Team Tankers vil eje 30 pct. af mens V.Group ejer resten.

  Kilde: Maersk Tankers

  (Visited 1 times, 1 visits today)