Maersk-veteran i APM Holdings bestyrelse

  0
  REKLAMA

  Claus V. Hemmingsen fratrådte sin stilling som viceadministrerende direktør i A. P. Møller Holding, da han havde færdiggjort separationen af energiselskaberne fra A.P. Møller – Maersk, herunder salg af Maersk Oil til Total for 7,5 mia dollar, udskillelse og børsnotering af Maersk Drilling samt salg af Maersk Tankers til A.P. Møller Holding.

  Han er i dag bestyrelsesformand for Maersk Drilling og DFDS samt bestyrelsesmedlem i Den A.P. Møllerske Støttefond og siden 4. marts 2020 også nyt bestyrelsesmedlem i A.P. Møller og Hustru
  Chastine Mc-Kinney Møllers Fond til Almene Formaal (A.P. Møller Fonden).

  Og på generalforsamlingen i A.P. Møller Holding den 20. april ventes han at blive valgt som nyt bestyrelsesmedlem i selskabet, der moderselskab for A.P. Møller gruppen.

  Nyt medlem af bestyrelsen bliver også Diane Greene, der indtil i fjor var medlem af bestyrelsen i Google/Alphabet siden 2012 og fortsat sidder i bestyrelsen for bl.a. SAP. På sit CV har hun også bl.a. poster som direktør og co-founder af VMware og Bebop.

  Bestyrelsesformanden for A.P. Holding, Ane Mærsk Mc-Kinney Uggla, udtaler om de kommende medlemmer:

  “Det er en stor glæde for mig at kunne byde Diane og Claus velkommen til A.P. Møller Holdings bestyrelse. Diane bibringer stor entreprenør-, ledelses- og investeringserfaring fra teknologi og software industrier og har stor passion for havet. Claus har indgående kendskab til vores Gruppes arv og værdier kombineret med betydende international og kommerciel ledelseserfaring fra shipping & logistik samt energimarkeder. Jeg ser frem til deres bidrag til A.P. Møller Holdings udvikling.”

  Kilde: A.P. Møller Holding A/S

  (Visited 3 times, 1 visits today)