Passagerskibe undgår corona-opfordring

  0
  REKLAMA

  I øjeblikket er det lavsæson, og det betyder færre rejsende på færgeruterne end normalt, men da situationen ændrer sig time for time, er rederierne i tæt dialog med de relevante myndigheder, oplyser Danske Rederier.

  Organisationen opfordrer de rederier, der sejler med passagerer, til at følge myndighedernes råd om så vidt muligt at begrænse trængslen, informere de rejsende og have øget fokus på hygiejne og rengøring. 

  Samsø Rederi oplyste i går, at rejsende, der måtte være under mistanke for at være smittet med covid-19 virus, skal kontakte rederiet på forhånd. De vil få lov at benytte færgen, men skal blive i deres bil under overfarten, så smittefaren elimineres.

  Uden bil får de ikke adgang til færgen.

  (Visited 1 times, 1 visits today)