Sertica på vej ind på det græske marked

  0
  REKLAMA

  “Franman har været aktive på markedet i mange år og har allerede bevist deres værdi. Det er tydeligt at se, når vi besøger maritime kunder sammen. Forventningerne er derfor høje, og jeg tror, det græske marked er klar til en ny og moderne fleet management løsning som SERTICA,” udtaler Logimatics salgschef, Hans Chr. Jensen i en pressemeddelelse.

  Sertica-softwaren, der anvendes på flere end 1.300 skibe verden over, er et teknisk styringssystem, der strømliner processer omkring vedligehold, indkøb, HSQE og skibs performance og forbedret kommunikation og datastyring mellem skib og hovedkontor.

  Lars Riisberg, der er CEO i Logimatic Solutions ser frem til det nye partnerskab.

  ”Jeg har arbejdet med agenter og forhandlere i mere end 25 år over hele verden, men har aldrig mødt denne grad af professionalisme. Franman er en respekteret og en velkendt virksomhed med et team, der viser en høj grad af erfaring og dedikation,” udtaler han.

  Franman går ind i samarbejdet, fordi der ifølge selskabets grundlægger og CEO, Costis J. Frangoulis, er en mangel på de tekniske løsninger, som Logimatic kan bidrage med:
  “SERTICA leverer reelle fordele for rederier, der traditionelt har været afhængige af enkeltstående regneark og ældre systemer. Vi er glade for dette partnerskab med Logimatic og de operationelle fordele det vil give vores kunder,” siger han.

  Den græske Attica Group valgte i fjor Logicatic´s fleet management software til sine færger.

  Logimatic beskæftiger flere end 120 ansatte, har mere end 30 års international erfaring i udvikling og implementering af Fleet Management software.

  Franman blev etableret i 1991 og leverer en bred vifte af tjenester til skibsfartsindustrien med fokus på skibsbygningsudstyr, reservedele, skibsreparationer, service, rådgivning og sikkerhedstjenester.

  Kilde: Logimatic
   

  (Visited 7 times, 1 visits today)