Nye tiltag skal fange de unge

  0
  REKLAMA

  Udvidelsen sker gennem et samarbejde med den etablerede youtuber, Morgan Krag, der flytter et af sine to populære universer, MrSpyplant og Spyplant Gaming med i alt 100.000 brugere ind under WorldCareersTV.

  ”WorldCareersTV vil fremover bestå af forskellige elementer, og et af dem bliver videoer med MrSpyplant, som vil tage seerne med ind i gaming-universet og skabe historiefortællinger fra den maritime branche”, siger Anne Bay Riisager, der er kampagneleder for World Careers og fortsætter:

  ”Morgan Krag er en super dygtig formidler. Han formår at ramme de unge gennem sjove og spændende fortællinger i et sprog, som tiltrækker unge mennesker”.

  Udover gaming elementet vil der også blive præsenteret en række andre nye koncepter, blandt andet WorldCareersTALK, et talkshow med fortællinger og historier fra forskellige personligheder i det maritime. I et andet koncept, GirlTALK, vil værten Marie Vang Hansen tale med kvinder i Det Blå Danmark om, hvordan det er at være kvinde i branchen.

  World Careers har sekretariat i Danske Rederier, der også støtter projektet økonomisk sammen med Den Danske Maritime Fond, LauritzenFonden, Hempel Fonden og Den A.P. Møllerske Støttefond.

  Kilde: Danske Maritime

  (Visited 3 times, 1 visits today)