Bunker One udvider til Vestafrika

  0
  REKLAMA

  Etableringen af de to skibe er det første skridt i Bunker One´s udvidelsesplaner for området, oplyser selskabet i en pressemeddelelse.
  Skibene – MV Thornton og MV Duke – skal med fokus på Lomé i Togo servicere kunder med VLSFO (lavsvovlsolie), HSFO (højsvovlsolie) og MGO (marinediesel) i et marked, som Bunker One finder attraktivt:

  “Vi ser et stort potentiale og fremtidige vækstmuligheder i Vestafrika. Vi vil etablere os i området nu for at kunne imødekomme en voksende kundeefterspørgsel og fremtidsudsigter for regionen,” udtaler Peter Zachariassen, der er global direktør i Bunker One.

  Bunker One, der er en del af Bunker Holding, fortsætter med etableringen i Vestafrika udvidelsen af sine aktiviteter, der i fjor blev bredt ud til bl.a. Den Mexicanske Golf, Caribien, USA og Tyskland.

  Den nye vestafrikanske aktivitet vil blive drevet fra Bunker One´s kontor i Dubai.

  Kilder: Bunker One

  (Visited 1 times, 1 visits today)