Bunker Holding selskab opkøber konkurrent

  0
  REKLAMA

  Med opkøbet af OceanConnect Marine fra Glencore skifter KPI Bridge Oil navn til KPI OceanConnect, men vil fortsætte med Søren Høll som topchef.

  “Vores medarbejdere er og bliver vores stærkeste aktiv og vil spille en vigtig rolle i at drive vores vækststrategi og levere ekstra værdi til vores forretningspartnere fremadrettet,” hedder det i en kommentar fra Søren Høll.

  “Alle medarbejdere vil få gavn af de nye muligheder som en del af en ambitiøs ny virksomhed, og vi vil fortsætte vores stærke fokus på personlig og professionel udvikling samt give fremragende karrieremuligheder globalt,” tilføjer han.

  Når handlen er godkendt og gennemført, vil KPI OceanConnect fokusere på en succesfuld integration af begge organisationer og skabe en fælles kultur baseret på delte værdier og gennem synergier udvide virksomhedens tilbud til støtte for vores forretningspartnere, skriver selskabet i pressemeddelelsen.

  KPI Bridge Oil, der er et selskab under Bunker Holding omsatte i sidste regnskabsår for 547 mio. dollar og fik et resultat efter skat på 3,8 mio. dollar.

  KPI Bridge Oil offentliggør ingen oplysninger om prisen for OceanConnect Marine.

  Kilde: KPI Bridge Oil

  (Visited 4 times, 1 visits today)