Så er den nye Samsøfærge søsat

  0
  REKLAMA

  ”De har prioriteret at få vores færge færdig, selvom kun halvdelen af deres medarbejdere er mødt frem efter ferien ved det kinesiske nytår. Der er en masse rejserestriktioner i forbindelse med corona-virussen”, siger Carsten Kruse, direktør i Samsø Rederi, til TV2 Østjylland.

  Nu skal motorer og instrumenter kobles til og testes, inden Søfartsstyrelsen lægger vejen forbi for at godkende skibet, inden det fragtes til Danmark.

  Rejsen fra Kina til Danmark ventes at vare omkring 30 dage.

  ”Vi har valgt at få den fragtet på et større skib hjem, da det både ville tage længere tid, samt slide meget på den at sejle den hele vejen. Samtidig er der hensynet til pirater”, siger Carsten Kruse til TV-stationen,

  Se video herunder:

  Redaktionen + TV2 Østjylland

  (Visited 3 times, 1 visits today)