Brandfolk tilbydes gratis krydstogter

  0
  REKLAMA

  Krydstogtskibet Spectrum of the Seas er på vej mod Australien, hvor det vil tilbyde gratis krydstogter til de brandfolk og andre redningsarbejder, der har været involveret i kampen mod de omfattende brande i Australien gennem de sidste mange måneder.

  “Ved at byde dem velkommen og huse dem om bord på Spectrum of the Seas håber vi at anerkende deres bidrag og tilbyde dem vores gæstfrihed,” siger Michael Bayley, der er CEO i Royal Caribbean International.

  Han tilføjer, at det pågældende skib og dets besætning ikke har været i Kina inden for de sidste to uger, men lover, at rederiet også – når situationen er normaliseret – vil dedikere et skib til en række gratis sejladser for nogle af de redningsfolk og sundhedspersonaler, der i øjeblikket kæmper mod coronavirussen i landet.

  Krydstogtskibet Celebrity Millennium er på vej til Californien, hvor rederiet har annonceret en række “Cruising for Heroes” sejladser, der vil blive tilbudt brandfolk og andre redningsarbejdere i staten, der også har været hærget af voldsomme brande.

  Kilde: Maritime Executive

  (Visited 3 times, 1 visits today)