Virus:Zhoushan tilbyder non-contact servicerholdsregler

  0
  REKLAMA

  “Vi har 43 bunkerskibe i arbejde nu. Alle vores bunkerleverandører er fortsat aktive og tidligere i denne uge gennemgik vi listerne over besætningsmedlemmer for at sikre, at der ikke er nogen, der kommer fra de områder, der er hårdest ramt af smitten,” siger Ryan Wang, der er vicedirektør i Zhoushan International Marine Service.

  Ud over screeningen af besætningsmedlemmerne sørger havnen også for, at skibene regelmæssigt bliver steriliseret og at besætningsmedlemmerne altid bære masker, handsker og briller under arbejdet.

  “Vi anbefaler “non-contact” operationer, hvor undersøgelser (af brændstoffet) springes over og elektroniske signatur benyttes for at minimere direkte kontakt mellem besætningerne ,” siger han.

  De normale udskiftninger af besætninger er også suspenderet i mange kinesiske havne. Zhoushan vil fortsat gerne hjælpe til, men der er ifølge Wang langt mellem redere, der ønsker at skifte mandskab i Kina i øjeblikket.

  Der bliver også længere og længere mellem skibene, fordi aktiviteten i Kina nu gennem flere uger har været lav. Det betyder, at både import og eksport er kraftigt reduceret i det virusplagede.

  Kilde: TradeWinds

  (Visited 1 times, 1 visits today)