Aarhus Havn udlejer flere arealer

  0
  REKLAMA

  I 2018 resulterede den voksende interesse i  udlejning af 96.800 kvm, og i 2019 var udlejningen på 96.158 kvm. Sammenligner man med de foregående 12 år, hvor den gennemsnitlige udlejning var på ca. 35.000 kvm. per år, så der er altså tale om markante stigninger i de seneste to regnskabsår.

  Kundechef Nicolai Krøyer glæder sig over den store efterspørgsel, men det betyder samtidig at han får sværere og sværere ved at tilfredsstille nuværende kunder, der ønsker at udvide deres eksisterende forretning på havnen. Og udfordringen er tilsvarende stor når nye kunder vil etablere sig på Aarhus havn.

  ”Det er udfordringen ved vores succes at vi i dag kun har meget begrænsede arealer tilbage til udlejning. Og i vores branche flytter man ikke lige sine aktiviteter. Så hvis vi ender med at afvise kunder, så får vi dem ikke bare lige tilbage igen,” siger Nicolai Krøyer.

  Ifølge Aarhus Havn er der gang i en strukturudvikling i havnene, der går i retning af færre men større havne.

  “Hos Aarhus Havn vil vi gerne fremtidssikre havnen og dermed jobskabelsen og den værditilvækst som Aarhus havn er med til at understøtte. Derfor har vi ansøgt om muligheden for at udvide havnen,” siger Nicolai Krøyer.

  Kilde: Aarhus Havn

  (Visited 2 times, 1 visits today)