Over 60 flere smittede på krydstogtskib

  0
  REKLAMA

  Det den den japanske tv-station NHK, der beretter om det stærkt stigende antal smittede ombord på Diamond Princess, hvor op mod 3.700 passagerer er tvunget til at opholde sig i deres kahytter indtil tidligst 19. februar på grund af karantæne.

  I slutningen af sidste uge blev der på en enkelt dag rapporteret om 41 nye smittede. Alle smittede er bragt til hospitaler i Yokohama, hvor skibet ligger i karantæne. I alt er der nu fundet mere end 130 smittede om bord på skibet.

  Som en kompensation for det ufrivillige ophold på Diamond Princess, vil alle passagerer få refunderet pengene for deres billetter fuldt ud og tillige få en rabat på en senere rejse med skibet svarende til den pris, de har betalt for det nuværende krydstogt, oplyste topchefen for Princess Cruise i weekenden.

  I Hong Kong tillod myndighederne søndag, at de omkring 1.800 om bord på Genting Cruise Lines krydstogtskib World Dream fik lov at gå fra borde. Det skete efter, at der der ikke var fundet udbrud af virus om bord.

  Skibet blev lagt i karantæne onsdag, efter at tre passagerer, der tidligere havde været om bord på skibet, blev fundet smittet med coronavirus.

  Videre togter med World Dream er dog foreløbig suspenderet, oplyser rederiet. I alt er 11 krydstogtskibe taget ud af drift i Asien på grund af frygten for den farlige virus.

  Kilde: TradeWinds

  Se rapport fra det karantæneramte Diamond Princess herunder.

  (Visited 2 times, 1 visits today)