Smitten breder sig på Diamond Princess

  0
  REKLAMA

  De seneste ofre på skibet, der fortsat har omkring 3.700 passagerer og besætningsmedlemmer om bord, er fire japanere, en taiwaneser, to amerikanere, to canadiere og en newzealænder.

  Onsdag oplyste myndighederne, at ni passagerer og et besætningsmedlem var fundet smittet efter den første testrunde.

  Alle de smittede er blevet bragt i land og hospitalsindlagt.

  Skibet ankom til Japan mandag efter en rejse fra Hong Kong og ligger i øjeblikket ved en afsides beliggende kaj i havnen i Yokohama.

  Alle passagerer om bord på skibet har fået besked på at blive i deres kahytter, mens skibet ligger i karantæne i fjorten dage. Mad og andre fornødenheder vil blive bragt om bord og passagerne kan benytte internetforbindelsen gratis, oplyser rederiet.

  Princess Cruises, der ejer Diamond Princess, har meddelt, at skibets næste to krydstogter er aflyst.

  I Hong Kong ligger Genting Cruise Line´s 150.000 bt. store World Dream fortsat i karantæne med 1.871 passagerer om bord efter at der er fundet en, der formodentlig er smittet med coronavirus.

  Der er ingen rapporter om, hvornår skibet kan forlade Hong Kong. Næste destination skulle efter planen være Taiwan, men her sagde myndighederne i går, at de ikke ville tillade noget skib til at gå i havn, hvis det har anløbet Hong Kong, Macao eller det kinesiske fastland inden for de sidste 14 dage.

  Og ifølge ubekræftede forlydender overvejer Taiwan helt at forbyde anløb af krydstogtskibe i en overskuelig fremtid.

  Kilde: TradeWinds

  (Visited 2 times, 1 visits today)