Hirtshals er nyt logistikcenter for Color Line

  0
  REKLAMA

  Med indvielsen er Hirtshals blevet helt central for samtlige logistikaktiviteter omkring rederiets færger i byen. Samtidig med indvielsen og i brugtagningen af logistikcenteret tager Color Line også næste skridt i digitaliseringen af færgeforsyningen.

  Det sker i form af et nyt lagerstyringssystem, som på baggrund af en integration mellem logistikcenteret og færgebutikkerne bl.a. skal optimere vareflowet, således de rejsende får en bedre oplevelse, når de besøger butikkerne på rederiets færger, skiver Hirtshals Havn i en pressemeddelelse.

  Rederiet har en målsætning om, at de gennem en innovativ tankegang vil bringe Nordeuropas passager- og godstransport ind i en klimavenlig fremtid. Dette var de centrale budskaber fra Color Lines koncerndirektør, Trond Kleivdal, hvor han også pointerede Hirtshals’ position i fremtidens logistikløsninger, inden han sammen med borgmester i Hjørring Kommune, Arne Boelt klippede snoren til det nye logistikcenter i Hirtshals i overværelse af op mod 100 gæster.

  Kilde: Hirtshals Havn

  (Visited 8 times, 1 visits today)