Rederiet Gitte Henning går helt ”grønt” med nybygning

0
Arkivfoto
REKLAMA

Skibsreder og fisker, Henning Kjeldsen, (56), Skagen, er igen i front når det gælder om at omsætte ambitiøse målsætninger som klimaneutral skibsfart og nedbringe søfartens CO2-udledningen. På det felt indtager Danmark en ledende rolle. Skibsrederen er på det rene med ambitionsomkostningerne, men sammen med energileverandører og udstyrsproducenter og designer er ”Skawboen” overbevist om, at rederiets nye trawler fremtidssikres. Skibet er under bygning i Spanien, og skal sejle fuldt elektrisk med hybrid teknologi og repræsentere det ypperste indenfor miljøvenlige løsninger i det pelagiske fiskeri.

Læs mere om nybygningen, der sætter helt nye standarder i FiskerBladet 1-2-2020

(Visited 6 times, 1 visits today)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here