Næste generation træder til i USTC koncern

  0
  REKLAMA

  Nina Østergaard Borris har de seneste seks år arbejdet som Executive Assistant og M&A ansvarlig i USTC- koncernens største forretningsenhed Bunker Holding, hvor fokus har været på forretningsoptimering, strategi og M&A.

  Sideløbende med sin ansættelse hos Bunker Holding har Nina fungeret som bestyrelsesmedlem i søsterselskaberne SDK (shipping- og logistikvirksomhed) og Uni-Tankers (rederi) samt moderselskabet USTC. Disse bestyrelsesposter fortsætter uændret.

  Med skiftet pr. 1. januar 2020 fra Bunker Holding til moderselskabet USTC, der i seneste regnskabsår omsatte svimlende 71,6 mia. kr. og fik et resultat på 236 mio. kr., får Nina fremover ansvaret for forretningsoptimering og -udvikling af koncernens driftsselskaber i tæt samspil med selskabernes direktioner samt Torben Østergaard-Nielsen.

  ”Der ligger et stort potentiale i de kommercielle synergier på tværs af vores selskaber. Det vil derfor have min primære fokus, og hertil kommer at sikre vækst og udvikling af USTC-selskaberne i tråd med vores værdier som ejerfamilie”, udtaler Nina Østergaard Borris.

  Via familiens eget familiekontor – Selfinvest Family Office – blev der i 2017 truffet beslutning om at bevare ejerskabet af koncernen på familiens hænder og styrke det aktive ejerskab, som udmøntes gennem familiekontoret. Der er siden da arbejdet målbevidst efter fastlagte udviklingsplaner for ejerfamiliens medlemmer bestående af Torben Østergaard-Nielsen og hans to døtre, Mia Østergaard Nielsen og Nina Østergaard Borris, skriver selskabet i en pressemeddelse.

  ”At Nina nu træder op som COO i USTC er det naturlige næste skridt i henhold til den plan, der er lagt, og jeg ser meget frem til den gevinst, det bliver, med Nina som et vigtigt bindeled i det fremtidige samarbejde mellem USTC-selskaberne, Selfinvest Family Office og jeg selv,” fortæller koncernens ejer Torben Østergaard-Nielsen.

  Nina Østergaard Borris er 36 år, bosat i Middelfart med mand og tre børn. Hun er uddannet cand.merc. i erhvervsøkonomi fra CBS suppleret med uddannelse og træning på Harvard University og London School of Economics & Political Science

  Kilde: USTC

  (Visited 4 times, 1 visits today)