ME Productions lander scrubber-serviceaftaler

  0
  REKLAMA

  ME Production er vokset voldsomt i det seneste år fra 50 til 180 medarbejdere i løbet af de sidste 18 måneder, drevet af et stort salg af virksomhedens scrubber-systemer.

  Og den store fremgang har betydet, at virksomheden har oprettet en serviceafdeling, der giver kunderne mulighed for at købe sig til årlige, planlagte servicebesøg til de installerede scrubber-systemer.

  En af de første kunder til dette produkt er det tyrkiske rederi, Ulusoy Sealines, der har udstyret hele sin flåde med ME Productions scrubber-systemer.

  “Det er yderst vigtigt for os at overholde IMO’s nye lovkrav om reducering af svovludledning, og ME Productions service- og supportaftale kan hjælpe os med det, ” udtaler Kaptajn Gürcan Gür, Ulusoy Sealines.

  ME Production ønsker med sin serviceafdeling at kunne tilbyde kunderne en 360 graders ”one-stop-shopping” løsning, som kan være med til at sikre og optimere scrubber-anlæggets ydeevne og levetid og tillige sikre, at scrubber-anlægget overholder IMOs lovkrav.

  ME Production har ud over sin voksende produktion i Danmark også indgået et joint venture med Torm og Guangzhou Shipyard International om ME Production China, der fremstiller og installere scrubbere i Kina til både nybygninger og eftermonteringer.

  Kilde: ME Production

  (Visited 3 times, 1 visits today)