Afskedsreception på MARNAV

  0
  REKLAMA

  Det var en glad Jeppe Carstensen, der tog afsked med kolleger og samarbejdspartnere efter en vellykket indsats på Marstal Navigationsskole.

  ”Tusind tak –-det har været en fornøjelse at arbejde sammen med jer”, sagde Jeppe Carstensen.

  Den 1. februar efterfølges han af Helle Bak Poulsen, der allerede er ansat som lektor på skolen.

  Dagens samtaleemne blandt gæsterne var ikke så meget afgangen fra Marstal Navigationsskole, som Jeppe Carstensens nye job. Mandag kom det frem, at han hopper direkte videre til en nyoprettet stilling som efteruddannelses- og kursuschef på SIMAC i Svendborg.

  Jeppe Carstensen er dog ikke ukendt med SIMAC, som han i 2013 forlod for at starte som forstander ved Grønlands Maritime Center. Et job han havde indtil han tiltrådte som rektor for Marstal Navigationsskole

  (Visited 1 times, 1 visits today)