Royal Arctics nye flagskib leveret

  0
  REKLAMA

  Det nye skib spiller en afgørende rolle i det nye samarbejde mellem Royal Arctic Line og Eimskip, der åbner op for markeder til og fra hele verden med ugentlige forbindelser til Grønland.

  “Samsejladsen indledes i andet kvartal af 2020, hvor Tukuma Arctica forventes at ankomme Nuuk for første gang den 17. april. Herefter skiftes Eimskip og Royal Arctic Line til at anløbe Grønland hver uge, året rundt, hvilket vil sige, at Royal Arctic Lines røde flagskib Tukuma Arctica vil kunne ses i Nuuk hver tredje uge. De andre uger vil Eimskips nye 2.150 teu skibe Bruarfoss og Dettifoss anløbe Nuuk,” oplyser Royal Arctic Line. 

  Forud for leveringen til rederiet har Tukuma Arctica været på prøvesejlads ud for Hongkong i det Sydkinesiske Hav i løbet af december 2019. Her blev al udstyr stresstestet og afprøvet af det tyske selskab Peter Döhle Group. Ud over nogle få ting, der skulle rettes op på, forløb prøvesejladsen succesfuldt, skriver rederiet i en pressemeddelelse.

  Nu starter hjemrejsen for det nye skib, der går gennem Suez-kanalen, Middelhavet og Den Engelske Kanal, før Tukuma Arctica kan lægge til i Aalborg i løbet af marts og derefter sejle til Aarhus.
  “Her vil besætningen foretage det allersidste finish, før turen går til Grønland den 10. april,” skriver rederiet i en pressemeddelelse.

  Kilde: Royal Arctic Line

  (Visited 3 times, 1 visits today)