Blue Water Shipping åbner kontor i Italien

  0
  REKLAMA

  Kontoret vil fra starten fokusere på servicering af kunderne indenfor sektorerne: olie og gas,  elproduktion, vedvarende energi og infrastruktur. Senere forventes yderligere aktiviteter inden for andre forretningsområder, skriver Blue Water Shipping i en pressemeddelelse.

  “At få vores eget setup i Italien er et naturlig skridt i vores udvikling indenfor energi- og projektsektoren. Branchen er omfattende, og vi ser gode muligheder for at styrke vores services overfor kunderne samt udvide kundeporteføljen”, udtaler Thomas Bek, som er Global Director for Blue Waters Energy & Project Division.

  Blue Water har knap 60 kontorer på verdensplan. Firmaet har 1700 ansatte. Omsætningen i 2018 var 5,6 mia kr.
   

  (Visited 2 times, 1 visits today)