Jesper Lok ny formand i Esbjerg-rederi

  0
  REKLAMA

  “Offshore-vindmarkedet er blevet en global industri, og med hurtig vækst vil Jesper Loks rolle være med til at støtte og fremskynde udviklingen af World Marine Offshores næste skridt i den globale ekspansion, “ oplyser rederiets daglige ledelse med Lars Christian Zøhner og Peter Lykke-Kjeldsen i spidsen ifølge Jyske Vestkysten.

  World Marine Offshore, der transporterer mandskab og gods til og fra havvindmølleparker og andre offshore installationer, får med Jesper Lok en bestyrelsesformand med tung erfaring fra bl. a 25 år i A.P. Møller – Maersk, sidste som chef for Svitzer, fra formandsposter i J. Lauritzen, Esvagt og en række andre tillidsposter i shipping industrien samt knap tre år som adm. dir. i DSB.

  “Offshore vindindustrien vokser hurtigt og bliver global. World Marine Offshores strategi er at følge sine klienter i denne globale ekspansion, senest illustreret ved starten af driften i Taiwan i 2019. Jeg kender allerede aktionærerne og ledelsen i World Marine Offshore godt fra mine tidligere roller, og jeg er overbevist om, at det fælles bidrag fra bestyrelse og ledelsesteam vil bringe World Marine Offshore til det næste niveau,” siger Jesper Lok.

  Ud over Jesper Lok har bestyrelsen i World Marine Offshore fået advokat Niels Kaalund og Johnny Haahr ind som nye medlemmer.

  World Marine Offshore har hovedkvarter i Esbjerg, men opererer globalt ud fra kontorer i Tyskland, England, Belgien, Holland, og Frankrig. I alt beskæftiger rederiet flere end 150 ansatte. Siden etableringen i 2012 er virksomhedens omsætning tidoblet til 250 millioner kroner, oplyste man tilbage i 2018.

  Kilde: Jyske Vestkysten.

  (Visited 9 times, 1 visits today)