Dee4 indgår samarbejde med Marubeni

  0
  REKLAMA

  ”Vi er meget stolte over at have tiltrukket Marubeni som partnere”, siger Carsten Mortensen.

  ”Jeg har arbejdet tæt med Marubeni i de sidste 20 år, og jeg kunne ikke tænke på en bedre strategisk partner for Dee4 Capital”.

  Dee4 Capital Partners, der blev stiftet sidste år af Carsten Mortensen og Freddie Lee, har indtil nu rejst 72 millioner dollar, indskudt af 20 investorer. 45 procent af kapitalen er investeret i fire brugte produkttankskibe, hvoraf det sidste leveres i denne måned.

  Carsten Mortensen, som begyndte sin karriere hos A.P Møller – Maersk, tilbragte 17 år af sin lange maritime karriere i rederiet Norden i de sidste mange år som CEO, inden han i 2015 skiftede til jobbet som CEO i BW Group, en stilling han forlod i 2018.

  Redaktionen

  (Visited 2 times, 1 visits today)