En dræbt og fem skadet af ethylalkohol

  0
  REKLAMA

  Kaptajnen på Boka Vanguard, der er undervejs fra Kina til Brasilien med den nybyggede Petrobras FPSO P-70, slog tirsdag morgen alarm til de sydafrikanske myndigheder, da en brasiliansk ansat om bord på skibet blev fundet død og fem andre forgiftet, formentlig efter indtagelse af ethylalkohol.

  De forgiftede var i så alvorlig tilstand, at det blev besluttet at evakuere dem. Boka Vanguard lagde kursen om og sejlede mod Durban, hvor de sydafrikanske myndigheder klargjorde to redningshelikoptere og sendte en redningsbåd afsted.

  Et lægehold om bord på den første helikopter der landede på FPSOens helipad konstaterede, at en af de forgiftede var i alvorlig tilstand, mens fire andre var udenfor livsfare. Alle fem blev evakuret med helikopteren og bragt til et hospital i Durban.

  Alle fem meldes nu at være i stabil tilstand.

  Boka Vanguard har genoptaget sejladsen mod Brasilien.

  Redaktionen

  (Visited 2 times, 1 visits today)