Krydstogtskib til 10.000 passagerer på vej

  0
  REKLAMA

  Den kommende gigant – Global Dream – vil med den enorme kapacitet kunne medtage flere passagerer end noget andet skib i verden.

  Ud over et utal af forlystelser, restauranter, barer osv. vil skibet blive udstyret med den mest morderne teknlogi, der bl.a. gør det muligt for passagerne at styre lys og varme i kahytterne med en smartphone app. I stedet for nøglekort bliver kahytterne udstyret med bluetoothlåse. Vel inde i kahytten behøver passagerne ikke finde smartphonen frem for at styre lys og varme, da det også er stemmestyret.

  Rutschebanen – kaldet Space Cruiser – vil give fornemmelsen af at flyve over havet og det bliver måske en behagelig fornemmelse. Der er nemlig ikke lagt op til de store armbevægelserne i kahytterne, der ganske vist bliver 15 pct. større end normalt, men ved fuld udnyttelse til gengæld skal huse fire passagerer.

  Det 342 meter lange skib bliver med 204.000 bt det største krydstogtskib, der nogensinde er bygget i Tyskland og skal efter planen være færdigbygget på MV Werften i 2021.

  Dream Cruises blev etableret i 2015 af Genting Hong Kong som Asiens luksus krydstogtrederi.

  Prisen for det enorme skib er 12 mia. kr.

  Kilde: Cruise Fever

  (Visited 4 times, 1 visits today)