Storindkøb skal sikre HMM fordobling

  0
  REKLAMA

  Kapacitetsudvidelsen i det sydkoreanske rederi bliver allerede synlig fra april, hvor HMM modtager det første af i alt tolv gigantiske containerskibe på 24.000 teu. Men med et mål om at vokse fra ca. 390.000 teu i dag til 1 mio. teu i fremtiden er der behov for at sætte mange flere skibe i ordre for rederiet.

  Og det skal ske med blik for miljøet må man forstå af topchef Jae Hoon Bae´s nytårsbrev til medarbejderne: “CO2 neutralitet er et definerende område for vores tid,” lød det.

  Han afslørede, at rederiet vil etablere en ny R&D struktur, der skal håndtere, hvad han kaldte “et paradigmeskifte i miljøreguleringen”.

  1. april i år indtræder HMM i THE Alliance, der ifølge Bae er et nødvendigt skridt for at klare sig i konkurrencen.
  “At kunne tilbyde differentierede, værdiskabende produkter er en topprioritet for at kunne konkurrere med andre top-raterede rederier globalt,” udtalte topchefen.

  Hyundai M.M. ligger i dag på 10. pladsen med 388.526 teu blandt verdens største containerrederier målt på kapacitet, ifølge Alphaliner´s top 100. En kapacitet på 1 mio. teu vil bringe rederiet op på en 8. plads efter Taiwans Evergreen Line.

  Kilde: Splash

  (Visited 4 times, 1 visits today)