Royal Arctic Line køber nyt til Island-rute

  0
  REKLAMA

  “Det indkøbte skib skal primært sejle mellem Reykjavik og Tasiilaq, og vil dermed markant øge betjeningen af Østkysten, både med hensyn til frekvens og forbindelser til og fra hele verden,” skriver Royal Arctic Line i en pressemeddelelse.

  I det kommende sejladssystem med bl.a. Tukuma Arctica vil Royal Arctic Line anløbe Reykjavik hver uge i både nord- og sydgående retning.

  “I Royal Arctic Line glæder vi os over, at det kommende sejladssystem allerede nu har vist sig at give nye muligheder, og at vi med anløb af flere havne kan begynde at tænke i nye baner for at forbedre og optimere betjeningen af Grønland,” skriver rederiet.

  Omlægningen vil betyde, at Tasiilaq forbindes direkte med det globale logistiknetværk. Med en kombineret skib og flyløsning via Reykjavik kan produkter fra Tasiilaq i princippet nå verdens gourmet restauranter på 72 timer.

  Det nye skib betyder også, at Royal Arctic Line får endnu et skib i DIS regi. Sammen med Siuana Arctica der skal afløse Vestlandia betyder det en udvidelse af flåden,” skriver Royal Arctic Line.

  Kilde: Royal Arctic Line

  (Visited 4 times, 1 visits today)