Aarhus Havns nye direktør er ansat

  0
  REKLAMA

  Den 49-årige Thomas Haber Borch, der blev valgt blandt mere end 80 kandidater til stillingen som havnedirektør, har siden 2015 været adm. direktør i DKI Logistics A/S og Vikar DK A/S, og han har i en periode været medejer af begge virksomheder.

  Udover at have haft ansvaret for drift, vækst og udvikling af både vikar- og logistikvirksomheden, har Thomas Haber Borch haft tætte kunderelationer til blandt andet Region Midtjylland, der er en af logistikvirksomhedens største kunder.

  I perioden fra 2008 til 2015 var Thomas Haber Borch hhv. områdedirektør og regionsdirektør ved PostNord, ligesom han har erfaring fra virksomheder som Berendsen og Michelin.   

  Han er oprindelig uddannet svagstrømstekniker, men har siden suppleret med en uddannelse som markedsøkonom i international markedsføring samt HD i Supply Chain Management. Desuden er han MBA og har en bestyrelsesuddannelse.

  Han afløser Jakob Flyvbjerg Christensen, der forlader posten efter seks år til fordel for et job som ny topchef for forsyningsselskabet Verdo.

  (Visited 1 times, 1 visits today)