DP World sætter dansker i spidsen

  0
  REKLAMA

  Det nye selskab, der råder over omkring 400 skibe, vil fokusere på tre strategiske segmenter, nemlig offshore, havneservices og logistik med særlig vægt på optimering af offshore logistik for energivirksomheder.

  “Kunderne ønsker nu en håndfuld udvalgte leverandører, de stoler på, der kan levere meget mere end blot en service. P&O Maritime Logistics er strategisk positioneret til at tilbyde en bred portefølje af services til vores kunder. hvad enten det er inden for et segment som offshore eller havneservices eller et integreret logistiktilbud med en kombination af services,” siger den danske topchef, René Kofod-Olsen, CEO i P&O Maritime Logistics.

  “På grund af integrationen mellem de to virksomheder vil vi være i stand til at tilbyde det hele og gøre en forskel, der skaber værdi for vores kunder på tværs af alle syv kontinenter,” tilføjer han.

  Med etableringen af P&O Maritime Logistics forfølger den Dubai-ejede havneoperatør gigant DP World sin strategi om at udbygge sin position inden for den globale logistik og maritime service industri. En strategi, der i 2019 førte til opkøbet af short-sea rederiet Unifeeder.

  René Kofod-Olsen har været CEO i Topaz Marine siden 2012 og tilbragte tidligere knap 16 år i A.P. Møller – Maersk, hvor han senest var CEO for Svitzer Asia, Middle East & Africa.

  Kilde: World Maritime News

  (Visited 2 times, 1 visits today)