Maersk top blandt de mest indflydelsesrige

  0
  REKLAMA

  Det er Xu Lirong, topchefen i verdens absolut største shipping-foretagende Cosco Shipping, der deler førstepladsen på årets top 100 liste med Li Jianhong, der er topchef i det ligeledes statskontrollerede China Merchants Group.

  2. pladsen indtages af IMO´s generalsekretær, Kitack Lim, mens de to topfolk fra Maersk altså kommer ind på tredjepladsen.

  Den franske Saadé-familie, der ejer CMA CGM kommer ind på 6. pladsen, mens vi skal helt ned på 16. pladsen for at finde Aponte-familien, der ejer verdens næststørste containerrederi, MSC, der som bekendt sætter den tidligere COO i Maersk, Søren Toft, i spidsen for containeraktiviteterne, når han er fri af sin kontrakt – formentlig omkring 1. december næste år.

  En anden dansker, Rasmus Bach Nielsen, der er topchef i Trafigura, indtager 14. pladsen som den bedst placerede dansker efter Skou og Uggla.

  Se hele listen HER

  Redaktionen

  (Visited 6 times, 1 visits today)