Danske Tuco vil producere 0-emissions båd

  0
  REKLAMA

  I første omgang vil parterne producere et demonstrationsskib, der skal bevise konceptet for teknologien.

  Hydro folierne og fremdrivningssystemet, som leveres af Artemis Technologies til demonstrations-fartøjet, vil blive fremstillet og samlet i Belfast efter en investering på flere millioner pund i projektet, og efterfølgende blive monteret på Tuco´s demonstrationsfartøj i Faaborg.

  ”Denne joint venture med Tuco Marine Group introducerer vores unikke foling løsninger til arbejdsbådmarkedet, som nu kan drage fordel af nul-emissioner og brændstofbesparelser på op til 90 pct.,” udtaler Artemis Technologies, administrerende direktør, Iain Percy, i en pressemeddelelse.

  ”Vi arbejder for at fremstille arbejdsbåde i verdensklasse, og tilføjelse af Artemis Technologies suveræne folie- og fremdrivningsteknologi vil forbedre vores produkttilbud yderligere,” siger Jonas Pedersen, adm. dir., Tuco Marine.

  ”Selvom Tuco Marine har viden og teknologi til at opbygge kulfiberfartøjer, er det at få disse både til at blive folierende et betydelig skridt til at reducere emissionerne på vandet. Reduktion af emissioner er et enormt fokus for den maritime industri, og vi er glade for, at dette partnerskab med Artemis Technologies giver os mulighed for at spille en endnu større rolle i udformningen af ​​det, der uden tvivl er fremtidens teknologi, siger Tuco-direktøren.

  Kilde: Artemis og Tuco Marine

  (Visited 3 times, 1 visits today)