Smyril Line køber skib og udvider trafikken

  0
  REKLAMA

  Den kommende rute åbner specielt op for nye muligheder på det islandske og skandinaviske marked, idet de islandske og skandinaviske virksomheder får nye og gode transittider samt en shortsea-løsning mellem Reykjavík-området og Skandinavien. Ruten bliver dermed en af de hurtigste godstransportløsninger mellem Skandinavien og området ved Reykjavik.

  Efter købet af Akranes består Smyril Lines flåde nu af fem skibe: Eystnes, Norröna, Mykines og Akranes.

  ”Smyril Lines udvidelse af trafikken kommer ikke som nogen overraskelse for Hirtshals Havn, da vi over de seneste år har set, at Smyril Line har udvist en betydelig handlekraft, der tilsvarende har betydet en løbende og strategisk velfunderet vækst hos rederiet”, siger Jens Kirketerp Jensen, administrerende direktør i Hirtshals Havn.

  Redaktionen

  (Visited 4 times, 1 visits today)