Aalborg Havn fordobler multiterminal

  0
  REKLAMA

  “Multiterminalen har været en rigtig stor succes fra dag ét, og siden er efterspørgslen på kajnære, befæstede arealer kun gået én vej. Det er rigtig positivt, og hos Aalborg Havn vil vi gerne imødekomme den efterspørgsel for at sikre endnu bedre rammer om vores kunders drift.

  Derfor udvider vi nu multiterminalen betragteligt, mens vi sideløbende arbejder på klargøringen af et nærliggende areal, der giver os mulighed for at udvide terminalen yderligere, hvis efterspørgslen fortsætter med at stige,” siger commercial manager hos Aalborg Havn Logistik, Michael Rosenkilde Lind, og fortsætter:

  “Multiterminalen er ifølge Aalborg Havn særligt attraktiv i kraft af placeringen tæt på både kajen og godsbaneterminalen, og den har åbnet op for, at havnens kunder kan benytte området til både eksisterende og nye godstyper samt mellemlagring af disse på havnens arealer.

  Med udvidelsen får jernbanesporet en central placering på multiterminalen, og som led i udvidelsen, der netop er godkendt af havnens bestyrelse, har Aalborg Havn desuden besluttet at investere i netop jernbanesporet, der opgraderes med rillespor.

  Kilde: Aalborg Havn

  (Visited 7 times, 1 visits today)