CMP indgår samarbejde med Los Angeles

  0
  REKLAMA

  Samarbejdsaftalen mellem de to havne fokuserer på at fremme dialog, udveksle information og dele best practices. De centrale samarbejdsområder, der er fastlagt i aftalen, omfatter energianvendelse og alternative energikilder, brugen af miljøvenligt udstyr og grøn teknologi i havneterminalerne samt engagement i globale miljøsammenslutninger og -initiativer.

  ”Vi ser frem til at arbejde sammen med Port of Los Angeles om, hvordan man løbende fremmer den bæredygtige havneudvikling og -drift”, siger Barbara Scheel Agersnap, CEO hos Copenhagen Malmö Port.

  For at fremskynde gennemførelsen af bæredygtige løsninger er det nødvendigt at sætte skub i nye teknologier og nye måder at arbejde på. Stærke partnerskaber er nøglen til en solid og hurtig udvikling, og vi håber, at denne aftale også vil intensivere samarbejdet mellem den grønne maritime udvikling i vores to regioner til nytte for begge parter.

  Port of Los Angeles er USAs førende havn, og har et stærkt engagement i udviklingen af strategiske og bæredygtige aktiviteter, der gavner økonomien og livskvaliteten i det sydlige Californien. Port of Los Angeles er Nordamerikas førende havn målt i containervolumen og godsværdi, og i 2018 genererede havnen handel, svarende til $297 milliarder. San Pedro Bay Port Complex operations and commerce står for et ud af ni jobs i de fem amter i den sydcaliforniske region.

  Redaktionen

  (Visited 5 times, 1 visits today)