Ørsted vil investere mio. i USA projekt

  0
  REKLAMA

  Ørsted og Eversource afgav i slutningen af september et bud på opgaven om etablering af endnu en havvindmøllepark i Atlanterhavet godt 100 km ud for byen New London.
  Projektet – Constitution Wind – følges nu op af et løfte om at investere mere end 100 mio. dollar i yderligere udvikling af havneinfrastrukturen, hvis partnerne vinder udbuddet.

  “Vi leverer uovertrufne investeringer i Connecticut, der vil understøtte arbejdstagerne i Connecticut og fremme økonomisk aktivitet og fremtidig vækst samtidig med, at det vil hjælpe staten til at nå de for nyligt skærpede klimamålsætninger,” siger Thomas Brostrøm, der er CEO i Ørsted U.S. Offshore Wind.

  Ørsted vandt sidste år med projektet Revolution Wind et udbud om opførelsen af en 304 MW havvindmøllepark i Connecticut og forpligtede sig dengang til at investere 57 mio. dollar i udviklingen af et forsømt havneområde i New London. Det skal udvikles til at blive et vindmølle knudepunkt i staten, ligesom selskabet vil åbne kontor i byen.

  Ørsted solgte i starten af 2019 halvdelen af Revolution Wind projektet i Connecticut og en række andre projekter i USA til forsyningsvirksomheden Eversource, der nu er partner med Ørsted i Constitution Wind projektet.

  Kilde: Offshore Wind

  (Visited 2 times, 1 visits today)