Nr. 1 af fem Stena-færger gennemfører test

  0
  REKLAMA

  Stena Estrid er den første af fem nye fragt og passagerfærger i Stena Lines nybygningsprogram, der bygges på AVIC skibsværftet i Kina og hvoraf tre bliver indsat på rederiets ruter mellem England og Irland.

  “Det Irske Hav er meget vigtigt for Stena Line´s forretning og repræsenterer en betydelig del af vores totale omsætning,” siger Niclas Mårtensson, der er CEO i Stena Line.

  De tre nye færger til de irske ruter er en ny generation af topmoderne RoPax-skibe, der også er mere rummelige end den nuværende tonnage. Således øges fragt kapaciteten til 3.100 lanemeter samt plads til 120 biler og 1.000 passagerer plus besætningsmedlemmer. De nye skibe måler 215 meter.

  De sidste to færger, Stena Edda og Stena Embla forventes indsat på Liverpool-Belfast i henholdsvis foråret 2020 og i starten af 2021, oplyser rederiet.

  De to nye E-Flexer RoPax skibe, som Stena Line har bestilt til ruten Liverpool-Belfast, er endnu større design. Disse bliver 240 meter lange med en total fragtkapacitet på 3.600 lanemeter og passagerkapacitet på 1.200.

  Kilde: Stena Line

  (Visited 6 times, 1 visits today)