Shell: Afgifter skal fremskynde udvikling

  0
  REKLAMA

  For at udvikle klimaneutrale brændstoffer må industrien samarbejde om at udnytte teknologier og vi behøver politikker, der gør dette muligt.
  “Vi behøver en politisk ramme, der er understøttende i forhold til udvikling af 0-udledende brændstoffer,” sagde Dr Alexandra Ebbinghaus, der er maritim strategisk projektleder i Shell på en IMO 2020 konference i London.

  Og den politiske ramme kan være en afgift på CO2-udledning, der kan være med til at skabe en mere lige konkurrence mellem de eksisterende brændstoffer og de nye grønne løsninger.

  “Hvad vi har brug for er en global ramme for udledning af drivhusgasser der sikrer, at alle vil kigge efter og presse på for en hurtigere reduktion af drivhusgasser. Alle de løsninger med mindre udledning er meget dyrere end de eksisterende fossile løsninger, så vi behøver at se på, hvordan vi kan skabe lige konkurrencevilkår,” sagde Ebbinghaus.

  Shell er med sit forslag om afgifter på CO2-udledning på linje med den franske præsident, Emmanuel Macron, der tidligere har argumenteret for afgifter på fossile brændstoffer til den maritime sektor – og til flysektoren.

  Kilde: Seatrade Maritime News

  (Visited 7 times, 1 visits today)