Ny speditionsuddannelse hos Rybners

  0
  REKLAMA

  ”Vi ser en fortsat stor udvikling i speditions- og shippingaktiviteterne i Esbjerg, og er derfor glade for, at vi hos Rybners kan støtte op med en erhvervsuddannelse i Spedition”, siger Lars Katzmann, direktør for erhvervsuddannelserne hos Rybners.

  ” Det er glædeligt, at branchen efterspørger initiativet, og vi er i stand til at imødekomme det og tilbyde en brancherelevant uddannelse på et fagligt højt niveau i lokalområdet”, siger Lars Katzmann.

  ”Jeg er rigtig glad for udsigten til at kunne sende vores speditionselever på skole i lokalområdet.
  Det har undret mig, at Esbjerg ikke tidligere har haft det tilbud, når man ser på antallet af virksomheder i området, der arbejder med eksport og import”, siger Tina Isen, Global Shipping Manager for Viking Life-Saving Equipment.

  ”Det er vigtigt for mig, at vores elever kan skabe deres eget netværk i lokalområdet i forbindelse med deres uddannelse – så jeg er meget positiv over for denne mulighed.
  Vi er en producerende virksomhed med alle de spændende opgaver, der ligger i det, og jeg er sikker på, at vores elever får glæde af at være i skole med lokalområdets speditører. På den måde får de et billede af arbejdet på begge sider af skrivebordet med sig i deres uddannelse”.

  Sanne Thomsen, HR ansvarlig for N & K Spedition supplerer:

  ”Vi er utrolig glade for, at Rybners nu udbyder hovedforløbet i Spedition, og vi sender derfor vores 4 nye elever afsted til januar, som i alt sin tydelighed viser, at vi støtter op om det nye tiltag. Vi ønsker vores elever den bedst mulige uddannelse, så det at vi nu har mulighed for at give dem akademi-delen i løbet af deres elevtid matcher vores værdier”.

  Begge uddannelsesforløb gennemføres på et både praktisk og teoretisk højt niveau, hvor eleven parallelt med erhvervsuddannelsen kan optages på Akademiuddannelsen i International Transport og Logistik.

  Kilde: Rybners

  (Visited 6 times, 1 visits today)